miranda paviljoen
Miranda Paviljoen Locaties voor bijeenkomsten en evenementen Amsteldijk 223, Zuid, Amsterdam, Noord-Holland Telefoonnummer Yelp.
Het Miranda paviljoen een gezellige stek aan de Amstel, voor een kop koffie met appelgebak tot en Het Miranda paviljoen een gezellige stek aan de Amstel, voor een kop koffie met appelgebak tot en met een uitgebreid diner of een trouwerij.
Miranda Paviljoen in Amsterdam De Telefoongids.
Het Miranda Paviljoen is een party en vergadercentrum met ongelimiteerde mogelijkheden. Voor de verzorging van uw recepties, personeelsfeesten, bruiloften, product presentaties, vergaderingen, trainingen en exclusieve partys zijn acht zalen beschikbaar naast ons gezellige restaurant en brasserie met uitzicht op de Amstel.
Miranda Paviljoen Aan De Amstel.
Vele bruidsparen vierden hun bruiloften en zoveel jarige bruiloften in het Miranda Paviljoen. De mooie zalen en de goede bereikbaarheid is het Miranda Paviljoen een gewilde plaats om allerlei festiviteiten te vieren. Met name de 50-plusser voelt zich erg thuis in het gezellige en sfeervolle Miranda Paviljoen.
Miranda Paviljoen Amsterdam Locaties.nl.
Helaas, Miranda Paviljoen heeft nog geen bedrijfspresentatie op Locaties.nl. Uiteraard kunnen wij u wel verder helpen bij het vinden van de juiste locatie. Als u gebruik maakt van onderstaand zoekveld zullen wij u verrassen met ons inspirerende aanbod van meeting event locaties.
AMSTEL BOATHOUSE ENJOY! The Good Life.
Dat kan in het onlangs geopende Amstel Boathouse. Op een prachtig plekje aan de Amstel, midden in het groen van het Martin Luther Kingpark, ligt dit verborgen pareltje. Het is gevestigd in het oude Miranda Paviljoen maar binnen vind je niets meer terug van die vergane glorie.
Het Miranda Paviljoen verhuurt zalen.
meer dan 60 personen. Home Feestlocaties Miranda Paviljoen. Het Miranda Paviljoen verhuurt acht zalen voor zakelijke en feestelijke evenementen. Het Paviljoen organiseert allerlei activiteiten. Zo kunt u met uw gasten een rondvaart maken door de Amsterdamse grachten of richting Ouderkerk aan de Amstel.
Vacatures bij MirandaPaviljoen NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij MirandaPaviljoen. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij MirandaPaviljoen?
Miranda Paviljoen Startpagina Amsterdam Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
16 juni 2017. Heb hier 3 jaar geleden een verjaardagsfeest voor mijn man gegeven.Hij werd 65 jaar.Had van zijn sch oonmoeder op haar sterfbed geld gekregen voor een woolrich jas.Deze droeg hij voor de eerste keer naar het miranda paviljoen.

Contacteer ons