oostenrijk touringcars
Oostenrijk Touringcars BV I amsterdam.
Oostenrijk Touringcars is vanwege haar flexibiliteit en betrouwbaarheid al ruim een eeuw niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Europese wereld van reis en personenvervoer. Oostenrijk Touringcars levert vervoer op maat. Het wagenpark is bijzonder uitgebreid en voldoet aan alle eisen van het Keurmerk Touringcarbedrijf.
touringcar hurenOostenrijk Touringcars BV Touringcar huren Wilt u een touringcar huren voor een bedrijfsuitje, schoolreisje of groepsreis?
Toen het jaar 1986 aanbrak besloot de toenmalige directeur C.P.Staal te stoppen met het FIAT dealerschap en werd Automobiel Oostenrijk een universeel automobielbedrijf. Tegenwoordig is Oostenrijk Touringcars van een universeel automobielbedrijf uitgegroeid tot een all-in vervoersbedrijf en is onderdeel van de Oostenrijk Groep.
Werken bij Oostenrijk Touringcars B.V? Solliciteer via Jobbird Jobbird.
Oostenrijk Touringcars doorstaat tevens met glans iedere controle op het fikse pakket criteria, waaraan de interne procedures van een touringcarbedrijf moeten voldoen. Onze touringcars worden bestuurd door vakbekwame, gediplomeerde chauffeurs die zeer ervaren zijn op zowel nationale als internationale trajecten.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Oostenrijk Touringcars BV I amsterdam.
Oostenrijk Touringcars BV. For close to a century now, Oostenrijk Touringcars have built a reputation of flexibility and reliability and have become synonymous with Dutch and European travel. Oostenrijk Touringcars delivers tailor-made transportation. If is a simple transfer or a fully arranged holiday abroad, Oostenrijk Touringcars ensures a hassle-free experience.

Contacteer ons