workshop smartphone fotografie
Beter fotograferen met je mobiel Else Kramer.
Dit komt allemaal aan bod.: smartphone fotografie: technische tips en hacks. snel abewerken door middel van Snapseed. Wil jij ook vol zelfvertrouwen prachtige foto's' maken met je smartphone? Kom dan naar de workshop Beter Fotograferen met je Mobiel in Rotterdam!
Workshop Smartphone fotografie Op maat gemaakt Skool Workshop.
Welkom bij de Workshop Smartphone Fotografie. Je bent natuurlijk benieuwd wat er allemaal geleerd en gedaan wordt tijdens de Workshop Smartphone fotografie, dus ik zou zeggen lees lekker verder, want op deze pagina wordt er antwoord gegeven op al je vragen over de workshop.
workshop foto's' met je mobiel Heel Holland Fotografeert.
Voor wie is deze workshop bedoeld? Iedereen die het leuk vind om met fotografie bezig te zijn of betere plaatjes wil maken. Heb ik een speciale mobiel nodig? Niet echt, met een beetje smartphone kan je tegenwoordig al hele leuke plaatjes maken.
WORKSHOP IPHONE FOTOGRAFIE NIEUW Eef Ouwehand.
In de verschillende workshops iPhone fotografie en smartphone fotografie help ik je op weg om fantastisch beeld te creƫren met je telefoon en deel ik mijn favoriete apps tips met je! Informatie workshop iPhone fotografie, smartphone fotografie en workshop Instagram.
Workshops eYeCatch fotografie.
In deze workshop leer ik je de. tips trucks om een mooie foto te maken met je mobiel. Waarom niet beter leren fotograferen als je toch je mobiel al bij je hebt? Laagdrempelig, voor jong en oud, man en vrouw. Leren fotograferen als een echte professional! Even een korte theorie, dan gaan we er op uit! Want door te doen en toe te passen leren we het beste. FOTOGRAFEREN VOOR JONGEREN 16 t/m 19 jaar. modelfotografie, kunst, persfotografie en concertfotografie. Durven en doen! Een stukje technische kennis gecombineerd met het toepassen van deze geleerde technieken. Blindelings de knoppen kunnen vinden op je camera die je nodig hebt in verschillende licht situaties en omstandigheden. In de praktijk gaan we leren kijken en zien om beeld te kunnen vangen. Waar kan ik het beste staan? Van concerten in overleg tot natuurfotografie. FOTOGRAFEREN MET JE MOBIEL 10 t/m 15 jaar. Mooie fotos maken, leuke fotos maken met je mobiel! Wat is dat? Met mijn mobiel? De eerste stappen in de kunstzinnige Fotografie.
Workshop Smartphone Fotografie Jeroen Horlings.nl.
SKU: smartphonefotografie Categorieƫn: Smartphone Fotografie, Workshop. Tijdens deze workshop krijg je het volgende.: Het boek Smartphone Fotografie ISBN 9789492404077 t.w.v. Vooraf een PDF met handige informatie om tijdens de workshop mee aan te slag te gaan basiskennis fotografie handige apps.
Dagworkshop fotograferen met je smartphone Utrechts Centrum voor de Kunsten.
Dagworkshop fotograferen met je smartphone. Voor snelle kiekjes is je smartphone natuurlijk heel handig maar hoe gebruik je deze camera zo goed mogelijk? Welke apps zijn handig? Deze dagworkshop bevat alle fijne kneepjes, tips en trucs waarmee je je smartphone-foto's' naar een hoger niveau tilt. Deze workshop is onderdeel van de 10x fotografie workshop serie.
7 tips om te fotograferen met je smartphone Cursussen Zoom.nl.
Probeer met je smartphone net zo veel aandacht te besteden aan je fotografie als met je grote camera. Je zult zien dat je al snel uitstijgt boven de gemiddelde smartphonefoto. Je zou toch niet zeggen dat dit met een telefoon is gemaakt.

Contacteer ons