workshop smartphone fotografie
Leer beter fotograferen met je smartphone. Smartphone Fotografie.
Workshops fotografie voor iPhone, Android en Windows telefoons. Wij verzorgen workshops fotografie voor bedrijven, groepen en personeelsverenigingen die volledig afgestemd zijn op het fotograferen met een smartphone. Leer met ons de mogelijkheden van je smartphone optimaal te benutten. Meer over ons. Workshop smartphone fotografie incl.
Workshop fotograferen met je smartphone iPhone en Android incl. printen van je resultaten. Leer mooie en betere foto's' maken.: foto-workshop.nl.
Nieuw is het werken met de Olloclip lenzen voor de iPhones model iPhone 5, 6, 7 en 8. Hiermee maak je super macro foto's' en verbreed je de beeldhoek naar groothoek en fish-eye. De volgende workshop smartphone fotografie is op zondag 18 maart.
WORKSHOP FOTOGRAFEREN MET TELEFOON EN INSTAGRAM.
Beleef een nieuwe kijk op fotografie tijdens deze Fotografie-instagram workshop! Deze workshop fotografie is zeer laagdrempelig, leuk voor jong en oud, mannen en vrouwen. Haast iedereen heeft een smartphone en maakt daar zijn fotos mee. Je hebt de telefoon altijd bij de hand!
Workshop smartphone fotografie Foonfoto.
Workshop smartphone fotografie voor personeelsvereniging en grote groepen. Workshop smartphone fotografie voor particulieren. Van stock naar smart: zakelijke fotografie met je smartphone. Foonfoto van de maand januari 18. Foonfoto van de Maand februari 18. Foonfoto van de maand wedstrijd maart 2018.
smartphone fotografie workshop almelo twente arrangement Preston Palace.
Er komen verschillende apps voorbij om zelf als een pro foto's' te kunnen bewerken. Workshop Smartphone fotografie. Tijdens de 25, uur durende workshop leert u hoe u betere foto's' kunt maken met uw smartphone. En welke tools u kunt gebruiken om uw foto scherper en creatiever neer te zetten.
Smartphone fotografie: fotograferen met je smartphone op DeFotoblogger.
Workshop lange sluitertijd. Skype Privéles Fotografie. Ontmoet het team. Gastblogger of vlogger worden? Smartphone fotografie, het gebeurt steeds vaker. De echte cameras lijken naar de achtergrond te verdwijnen, terwijl de smartphonecamera volop in de spotlights staat. De nieuwste iPhones met dubbele camera en retinaschermen.
Foonfoto smartphone fotografie.
Workshop smartphone fotografie voor personeelsvereniging en grote groepen. Workshop smartphone fotografie voor particulieren. Van stock naar smart: zakelijke fotografie met je smartphone. Foonfoto van de maand januari 18. Foonfoto van de Maand februari 18. Foonfoto van de maand wedstrijd maart 2018.
Workshop Smartphone Fotografie Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen.
De workshop was professioneel en gezellig Annemiek. SnelenSimpel Animatie Architectuur Bedrijfsreportages Boekenkast Eventfotografie Food Fotografie Illustratieve fotografie inspiratie Interieurfotografie Jaaroverzicht Materiaal Miniatuur Polaroid Smartphone Fotografie Specials Straatfotografie Tekenen Tentoonstelling Tips Tutorials Visueel Notuleren Visuele Communicatie Vrij werk. Dubbel feest vandaag.

Contacteer ons